Putem Facebooka prevaren za 1.200 maraka

Višegradska policija traga za licima koja su posredstvom interneta prevarila Višegrađanina čiji su inicijali P.G, oštetivši ga za 1.200 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

U saopštenju se navodi da je oštećeni P.G. na društvenoj mreži Fejsbuk pronašao oglas o prodaji motornih električnih četvorotočkaša, te preko Mesindžera stupio u kontakt sa licem koje se predstavilo kao Stefan, direktor firme “Elektrik end petrol skuter stor”, koja posluje na teritoriji Srbije.

Nakon dogovora, P.G. je uplatio 249 evra, a potom je doveden u zabludu da zbog dodatnih troškova, poštarine i ležarine uplati određenu sumu novca licu čiji su inicijali T.M, što je i učinio.

Oštećeni je 21. januara putem SMS poruke obaviješten da je prevaren i da robu neće dobiti, a krivičnim djelom prevare, oštećen je za 1.200 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79