Putnici nisu uspjeli pomaknuti auto: Vlasnika probudila buka

U istoj noći, oko 4.30, na noćnoj liniji busa 31 iz smjera Save prema Črnomercu muškarac (35) stao je kraj djevojke, najednom skinuo hlače i nedolično se ponašao

Parkirani auto smetao je tramvajima u Ilici koji su u noći na subotu vozili prema Črnomercu. Putnici su izašli, a nekolicina je odlučila pokušati pogurati auto kako bi tramvaj mogao proći.

Trudili su se pola sata, sve dok vlasnika, koji živi u obližnjoj zgradi, nije probudila njihova buka. Izašao je i preparkirao auto.

U istoj noći, oko 4.30, na noćnoj liniji busa 31 iz smjera Save prema Črnomercu muškarac (35) stao je kraj djevojke, najednom skinuo hlače i nedolično se ponašao.

Bus je stao na semaforu kraj Autobusnoga kolodvora te je vozač pozvao policiju. Iz zagrebačke policije potvrdili su nam kako je muškarac bio pijan te je priveden u policijsku postaju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments