Putovao iz Austrije čak 13 sati kako bi glasao u Mostaru

Već sutra nema žaljenja ako danas nisi izašao i zaokružio ljude koji će odlučivati o budućnosti grada, hrvatskih institucija i hrvatskog naroda – napisao je Pandža.

Mladi hrvatski aktivist iz Mostara i član austrijske Platforme za kršćansku demokraciju Robert Pandža s adresom u Beču objavio je na svom Facebook profilu kako je putovao punih 13 sati kako bi stigao u Mostar i obavio svoju građansku dužnost na Lokalnim izborima, javlja Hrvatski Medijski Servis.

“13 sati puta i maltretiranja po granicama da stigneš na izbore i glasaš. Zato nema opravdanja, izađite na izbore – svaki glas je važan!”, napisao je Pandža uz stihove pjesme “Ponosna moja je zemlja Hercegovina”.

“Taman sam ušao u BiH. Pisao sam o svom putovanju kako bih možda još nekoga zamislio da izađe na izbore. Ovo su povijesni izbori za Mostar i za Hrvate u BiH, stoga danas nema izgovora da budemo neodgovorni i lijeni. Već sutra nema žaljenja ako danas nisi izašao i zaokružio ljude koji će odlučivati o budućnosti grada, hrvatskih institucija i hrvatskog naroda”, izjavio je za HMS ovaj mladi aktivist.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79