(FOTO) Advokat lišen slobode

Kako je za Avaz.ba potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a USK, Kurtović je uhapšen jer je prijavljen da je fizički napao konobara i policijskog službenika.

Evidentiran je događaj i u toku su uviđajne radnje. Do sukoba je došlo u jednom ugostiteljskom objektu u Bihaću – kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a USK.

Inače, Kurtović je advokat Sanje Cerić, koja se u proteklim mjesecima našla u središtu seks-skandala koji je potresao cijelu BiH

“Kod nas je evidentiran dogođaj i trenutno su u toku uviđajne radnje. Još uvijek se ne može govoriti o kojoj vrsti krivičnog djela je riječ i da li je uopće bilo krivičnog djela. Do sukoba je došlo unutar jednog ugostiteljskog objekta u Bihaću”, kazala je portparolka MUP-a USK Snežana Galić.

Iz policije su nam kazali da za sada ne mogu davati više informacija, te da će više biti poznato nakon kriminalističke obrade..

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments