Racija u banjalučkom lokalu

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u noći sa petka na subotu izvršili raciju u ugostiteljskom objektu u užem centru grada, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Akcija je sprovedena sa ciljem kontrole bezbjednosno interesantnih lica i pronalaska opojnog sredstva, oružja i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja.

“Lišena su slobode lica zbog pocinjenog prekrsaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) a uručeni su prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja po članu 7.i članu 25. Zakonu o javnom redu i miru (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje i posluživanje alkohola)”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Više vozila policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka bilo je parkirano u samom centru grada, odnosno u Gospodskoj ulici (ulica Veselina Masleše).

Kako nezvanično saznajemo racija je izvršena u ugostiteljskom objektu “988”, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79