Rada S. Jovanović (57) lišena slobode zbog likvidacije supruga: “Sitna je, mršava, ali puna pakosti”

Rada S. Jovanović (57) lišena je slobode  zbog sumnja da je u noći između nedjelje i ponedjeljka usmrtila svog supruga Đorđa Jovanovića (74) na Banovom Brdu na opštini Čukarica.

Komšije za Blic otkrivaju da se ovaj bračni par u Kijevsku ulicu doselio sa Senjaka, kao i da nemaju djece.

– Đorđe je dobar čovjek. Otišao je u invalidsku penziju iz zdravstevnih razloga. Nije često izlazio iz kuće, jer je morao da bude konstatno u sagnutom položaju, ali kad god bi izašao, javio bi se i popričali bi. Ona ga je maltretirala. Sitna i mršava ženica, puna pakosti. Mislimo i da je psihički bolesnik. Niko normalan ne može tako da se ponaša. Sve nas je maltretirala. Nismo mogli da živimo od nje. Lupala bi nam na vrata, uzenemiravala, psovala i vrijeđala, ma užas – priča komšija.

Rada je otišla kod komšinice i rekla joj da pozove policiju. To smo kasnije saznali, ali u toj noći niko ništa nije čuo. Sumnjamo da ga je napala tupim predmetom, u suprotnom bi se čulo. Nije on ni mogao da se bori, bio je bolestan

Podsjetimo, Rada S. Jovanović uhapšena je zbog sumnja da je u noći između nedjelje i ponedjeljka usmrtila Đorđa Jovanovića (74) na Banovom Brdu na opštini Čukarica. Prema riječima komšija ona je godinama unazad maltretirala, kako njiih, tako i svog supruga. Dobijala je prijave za nasilje, ali je ništa nije sprečavalo da nastavi sa svojim maltretiranjem i vrijeđanjem. Komšije su navodno uspjele i da je spriječe da zapali komšijin stan, piše Blic.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79