Rade iz Busovale odlučio ostati djevac do kraja života

Rade Milinović iz Busovače je prije dva mjeseca tražio ženu za život.

Rade je tada iskreno izjavio da nikada nije pipnuo žensku osobu a kamoli nešto više uradio. Ima 62 godine života. Ta želja izgleda trajala je samo dva mjeseca.

Ponovo je ovog samotnjaka posjetio Srećko Stipović, koji nema ni komšije i otkrio je da su mu se javljale žene, ali i muškarci.

Na kraju je donio odluku da ostane sam i djevac do kraja života.

Rade Milinović iz Busovaće živi na osami u zaseoku gdje su sve kuće napuštene. Ljudi su ili odselili u inozemstvo ili bliže gradu Busovaći. Živi sam i nema automobila pa ni bicikla. Do prve prodavaonice gdje kupuje namirnice odlazi pješice. Nije se nikada ženio ali ni ne namjerava. Njegov glavni problem je tko će mu uraditi kupatilo i ožbukati kuću.

“Meni ne treba žena, nego majstor da mi uradi kupatilo. Kupio sam materijal, pločice imam i novac ali nikako do majstora ne mogu doći”, tvrdi nam Rade kojega smo zatekli kako štija baštu u kojoj će posaditi povrće za svoje potrebe jer sam sebi proizvodi hranu. Više pogledajte u ovome video uratku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79