Radišić podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Trivić

Vlasnik kompanije “Grand trejd” iz Banjaluke, Mile Radišić, podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednice Narodnog fronta, Jelene Trivić, zbog klevete, saopšteno je iz Advokatske kancelarije “Stevanović”, koja je njegov punomoćnik.

Prema navodima iz saopštenja, Trivićeva je putem svog “Instagram” profila objavila video-snimak 27. aprila kojim je, kako se tvrdi, teško oklevetala Radišića, iznoseći neistine o njegovim ličnim i porodičnim prilikama.

U objavi je Trivićeva između ostalog navela da je Radišić zajedno sa Miloradom Dodikom “dvojac koji je zgazio i oteo od naroda”, te je izrazila sumnju u legalnost gradnje objekta ispred kojeg je snimljen video.

Advokat Miloš Stevanović, koji zastupa Radišića, ističe da je Trivićeva pokušala da ugrozi sigurnost Radišića i njegove porodice svojim neistinitim tvrdnjama, te da je stvorila pogrešnu sliku o njihovom poslovanju i ličnim prilikama.

On dodaje da su svi radovi na spornom objektu izvedeni u skladu sa zakonom, te da su uredno izdate sve potrebne građevinske dozvole.

U saopštenju se ističe da će Radišićeva porodica braniti svoje interese i integritet u skladu sa zakonom, te da neće dozvoliti političkim prepucavanjima da ugroze njihovu sigurnost.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79