Rađa: Kad dobijete koronu, idite kod Cetinskog na 3-4 doze pozitive umjesto u bolnicu

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića jučer se održao antikorona prosvjed koji su organizatori nazvali Festival slobode, prenosi Index.hr.

Okupljeni su željeli poručiti da insistiraju na zadržavanju ljudskih prava, sloboda, znanja, solidarnosti i međusobnog uvažavanja te da je zdravlje fenomen na psihičkoj, fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj, a ne samo na koronanivou.

U Zagrebu počeli masovni protesti protiv korona-mjera. Niko ne mosi maske

Okupljene je zabavljao Tony Cetinski koji je puštao muziku, a na protest su došli i Velimir Bujanec i Zlatko Hasanbegović.

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa na svom Facebooku je dao komentar na jučerašnji događaj u Zagrebu.

– Apsolutno podržavan proteste jučer protiv maski i korone. Fala demokraciji pa svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje postupke. Samo kad neko od vas prisutnih jučer ili neko od vaših roditelja dobije teške simptome Covid19 onda isto tako ajte kod Cetinskog na 3-4 doze pozitive umisto u bolnicu na lijekove, kisik i respirator”, poručio je Rađa.

Milanović: Idiokratija je ići pred domove i govoriti da je korona mačji kašalj


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79