Radnici Hrvatske elektroprivrede došli da isključe struju, muškarac bacio bombu na njih

Muškarac (71) je bacio eksplozivnu napravu u Ulici Jana Žiške u Pakracu na trojicu muškaraca. Dvojica su povrijeđena i u bolnici u Pakracu. Treći muškarac nije povrijeđen.

Lokalni portal mojportal.hr javlja kako je jedan HEP-ov radnik u napadu koji je počinio M.A. kritično i liječnici mu se bore za život. Pišu kako mu je teško stradala glava i trbuh. Kako javljaju, drugi je radnik prošao nešto bolje. Iako mu je tijelo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, nije životno ugrožen.

Fotoreporteri Pixsella su na licu mjesta.

Kako je ranije objavio portal 24sata.hr, radi se o radnicima HEP-a koji su muškarcu došli isključiti struju. HEP je te navode potvrdio u saopćenju.

– Uprave HEP-a d.d. i HEP-ODS-a, vodstvo sindikata radnika HEP-a i Udruge branitelja HEP-a zgroženi su ovim događajem te najoštrije osuđuju napad na radnike HEP-a koji su uredno obavljali svoj redovni posao. Radnici HEP grupe dijele ogorčenje i zabrinutost s obiteljima i kolegama napadnutih radnika – stoji u priopćenju.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79