Radnik benzinske pumpe u Bijeljini pokupio 40.000 KM pa pobjegao u Srbiju

U Bijeljini na Pavlovića putu danas je opljačkana benzinska pumpa “Dragstes”.

Kako saznaje „Avaz“, sumnja se da iza svega stoji radnik benzinske pumpe. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je radnik pokupio skoro 40.000 KM, odnosno dva dnevna pazara.

Istražitelji pretpostavljaju da je radnik s plijenom prešao državnu granicu i pobjegao u Srbiju.

Interesantno je da je radnik radio na ovoj pumpi od njenog otvaranja.

Pljačka se dogodila u jutarnjim časovima a sumnja je, poslije odgledanih snimaka sa nadzornih kamera, pala na jednog od radnika pumpe koji je tu zaposlen od otvaranja objekta, kažu BN TV u poslovodstvu firme.

Dodaju da je radnik Nenad Andrić, koji inače radi od februara, jutros došao kod kolege koji je izlazio iz noćne, iako nije bila njegova smjena, i pomogao mu je da složi pazare.


“Nestala su dva pazara koja ukupino iznose 36.367 KM, plus dodatna suma od 2.292 KM”, kaže radnica firme “Dragstes” Sandra Maksimović.


U poslovodstvu firme kažu da imaju saznanja da je radnik kojeg sumnjiče za pljačku napustio teritoriju BiH i otišao u Srbiju. Policijska istraga je u toku i ostaje da se utvrdi šta se zaista dogodilo prenosi RTV BN.

(FOTO) Pljačkaš odnio 40.000 maraka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments