Radnik ima gelere u lobanji, susjedi pomagali povrijeđenima a “bombaš” stajao na prozoru i sve gledao

Muškarac (71) bacio je jučer ujutro bombu na radnike Hrvatske elektroprivrede (HEP) koji su mu došli isključiti struju. Jedan radnik ima i gelere u glavi, a s KBC-a Zagreb kažu da su mu zbrinuli sve povrede.

Abdominalni kirurg KBC-a Zagreb dr. Željko Jelinčić rekao je za HTV da je pacijent (52), dovezen sa sumnjom na ozbiljne povrede glave.

 

Radnici Hrvatske elektroprivrede došli da isključe struju, muškarac bacio bombu na njih

– Nakon evaluacije svih ozljeda, nađena su tri gelera u području glave, od kojih je jedan prodro u lubanjsku šupljinu, geler u području prsišta koji nije prodro u prsište, više gelera u području abdomena, trbuha, koji su povrijedili jetru i na više mjesta tanko crijevo, te mnoštvo gelera po nogama – rekao je Jelinčić.

Kako su ispričale komšije muškarca koji je bacio bombu, oni su izašli da pomognu radnicima HEP-a, a on je stajao na prozoru i gledao, piše 24sata.hr.

 

Detalji napada: Milorad bacio bombu na radnike koji su mu došli isključiti struju

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79