Radnika udario kamion od 80 tona: Za dlaku izbjegao smrt i umalo ostao bez noge

 

Radniku jedne firme koja obezbjeđuje pogone kineske kompanije u Boru u Srbiji, na radnom mjestu smrskana je peta i povrijeđeno rame.

R. M. je operisan, a oporavak će biti dug, a on je ipak – sretan.

– Izbjegao sam da završim pod točkovima kamiona teškog 80 tona, koji se koristi za prevoz šljake. Taj 8. septembar slavit ću kao drugi rođendan – kaže R. M.

Kako piše Kurir.rs, on je bio na svom radnom mjestu u krugu kompanije, a buka iz pogona je bila ogromna. Ipak je, srećom, uspio da čuje kolegu koji mu viče da se skloni jer prema njemu ide grdosija.

Radnik se okrenuo i ugledao kako grdosija ide prema njemu. Pokušao je da pobjegne, pao je kad mu je točak dohvatio rame i smrskao petu, i jedva uspio da se tako, ležeći na leđima, pomjeri da ne završi pod točkovima.

Kamion se nije tu zaustavio, već kada je udario u vozilo obezbjeđenja, nekoliko metara dalje. M. R. nije jasno kako ga vozač kamiona nije video jer je cijeli pogon osvjetljen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79