Radojičić: Najvjerovatnije odluka o suspenziji javnih skupova

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Igor Radojičić najavio je za ponedjeljak sjednicu Gradskog izbornog štaba na kojoj će vjerovatno biti donesena odluka da se suspenduje kampanja u smislu organizovanja javnih skupova.

Radojičić je naveo da će na sjednici, koja će biti održana u jutarnjim satima, razmotriti način daljeg vođenja kampanje s obzirom na pogoršanje epidemioloških uslova.

– Moguće je da više uopšte nećemo održavati bilo kakve javne tribine, već ćemo se organizovati na naš mrežni kapilarni rad – rekao je Radojičić na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio predizborni program.

On je dodao da SNSD ne može organizovati predizborne skupove na koje neće sponatno doći stotine ljudi bez ikakvog javnog pozivanja i oglašavanja.

– Preporuke su da se javna okupljanja smanjuju zbog novog talasa epidemije u cijelom svijetu. Mi ćemo tokom vikenda imati skupove na nekoliko seoskih lokacija gdje ćemo procjenjivati stanje, gdje se nismo oglašavali i javno pozivali stanovništvo. Ali, ako dođu samo naši članovi i aktivisti, to je i dalje veliki broj – dodao je Radojičić.

On očekuje i da će DNS u Banjaluci ostati dio Vidovdanske koalicije, te da su dobrodošao partner u novoj vlasti.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79