Radojičić pokazao nalaz na koronu: Hvala dušebrižnicima!

Gradonačelnik Banja Luke sinoć je u UKC dovezao oca koji je imao respiratorne smetnje. Iako je testiranjem utvrđeno je da je njegov otac pozitivan na Covid, Radojičić je ostao uz njega na Odjeljenju intenzivne njege, pa su, zbog bliskog kontakta, testirali i njega.

Informacije koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama da je gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić pozitivan na Covid-19 koronavirus su lažne, navode iz njegovog kabineta.

– Radi se o apsolutnim neistinama i insinuacijama. Od svega toga, istina je da je Radojičić sinoć u UKC dovezao oca koji je imao respiratorne smetnje. Iako je testiranjem utvrđeno je da je njegov otac pozitivan na Covid, Radojičić je ostao uz njega na Odjeljenju intenzivne njege, pa su, zbog bliskog kontakta, testirali i njega, a nalaz je negativan, naveli su u kabinetu.

Zbog očevog stanja, Radojičić je otkazao sve obaveze ovog vikenda.

Kako je otkrio, otac mu je i jutros na intenzivnoj njezi.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79