Radončić: Narko mafija mora u zatvor!

Lider SBB-a Fahrudin Radončić oglasio se na Instagramu.

“Pravda je pobijedila, narko mafija mora u zatvor: Danas je tačno pet godina od prvostepene oslobađajuće presude pred Sudom Bosne i Hercegovine.

Nakon spektakularnog hapšenja s dugim cijevima, višednevnog boravka specijalaca u maskiranim uniformama među novinare “Avaza”, pritvora, kućnog pritvora, pa opet pritvora, pokušaja trovanja, jednogodišnjih restriktivnih mjera zabrane napuštanja Kantona Sarajevo, neviđene medijske harange i najprljavijih udaraca, Sud BiH, jednoglasnom odlukom troje sudaca, donio je oslobađujuću presudu da Fahrudina Radončića nije bilo u kriminalnim radnjama ometanja rada pravosuđa na Kosovu i trgovine utjecajem. (Ista presuda donijeta je i pred međunarodnim tribunalom EULEX u Prištini, gdje su najviše evropske institucije službeno konstatirale teške zloupotrebe pojedinaca iz pravosuđa na moj račun).

Danas, nakon pet godina, zahvaljujući Europolu i dešifriranju Sky aplikacije, potpuno se razotkrilo da su moj proces montirali političke i narko mafioze.

Ruka pravde je pred vratima raznih mehmedagića i šahinpašića, a tužioci Goran Salihović i Božo Mihajlović sramno su okončali svoje karijere. U toku su sudski procesi zbog njihovih zloupotreba ovlasti.

Politički mentor Bakir Izetbegović nije ušao u Predsjedništvo BiH, a njegova svemoćna supruga sramno je ostala bez doktorata i magisterija. I, baš danas, dobila je otkaz na radnom mjestu profesorice na Medicinskom fakultetu u Sarajevu.

Mnogo stvari koje sam kao ministar govorio i zbog kojih je osveta državne mafije bila brutalna, sada se pokazuju tačnima.

Hapšenja su krenula, ali se ništa neće dogoditi dok se ne procesuiraju organizatori i mentori narkobiznisa.

Hvala svima koji su vjerovali u mene, a takvih je bilo zaista puno. Pravda je pobijedila, a narko mafija mora u zatvor.

Živjela nam Bosna i Hercegovina”, napisao je Fahrudin Radončić na Instagramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79