Radončić objavio medijski rat N1 televiziji!

Nakon što cijeli dan televizija N1, u vlasništvu Dragana Šolaka, pokušava da veže ime Fahrudina Radončića za organizaciju boračkih protesta, reagirao je Radončić.

-Vidio sam danas da je jedna novinarka u razgovoru s gospodinom Lagumdžijom postavila sugestivno pitanje da se na društvenim mrežama navodno spominje ime Fahrudina Radončića kao organizatora protesta i pomislio sam da je u pitanju reakcija osobe za koju se na društvenim mrežama, također, pojavljuju najcrnje informacije o njenom životu. Međutim, kada sam čuo da je njena druga kolegica na pressu to isto pitala ministra Aljošu Čamparu, shvatio sam da je u pitanju čista ucjena. Radi se o tome da kragujevački biznismen Dragan Šolak, koji je vlasnik N1, već godinama preko svoje kompanije „Telemach“ besplatno koristi više od 30.000 električnih stubova za prijenos svog signala. I to mu nije bilo dovoljno, već pokušava da na isti način otme telekomunikacijske podzemne kanalice „BH Telecoma“, „Eroneta“ i „m:tel-a“. Uz to, potpuno kriminalno, srbijanski tajkun je diljem Federacije na postojeće ulične stubove zakačio svoje kablove da nikoga ništa nije pitao ili blagovremeno platio! Radi se o višemilionskim krađama iz BiH, gdje nisu uračunati drugi njegovi biznisi otimanja prirodnih resursa naše zemlje, koje su gradile prethodne generacije. Šta tek kazati o njegovom već uspostavljenom televizijskom monopolu koji onemogućava da naša BHT ili FTV više ne mogu prenositi utakmice naše fudbalske reprezentacije i drugih nacionalnih selekcija. Posebno je pitanje kako i koliko Šolak vrši pritisak na Konkurencijsko vijeće BiH i druge institucije da pod firmom navodnog američkog kapitala iznova pljačka ”BH Telecom”, ”Elektroprivredu” i druge državne kompanije. Javno poručujem Šolaku da me preko svoje televizije neće uplašiti da radim posao za koji su me izabrali građani BiH. Šolak već mjesecima propagandno djeluje protiv SBB-a, ali neće spriječiti našu izbornu pobjedu. A to znači da će morati da plati punu cijenu ekonomskog divljanja, koje mu je već zaustavljeno u Hrvatskoj i nekim drugim zemljama, a ovdje mu se omogućava zbog poznatih talova – kazao je Radončić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments