Radončić: SDA je definitivno izgubila SBB, SDS je genocidna stranka koja blokira NATO put, Aluminij iz RS-a za iransko nuklearno oružje!

Ambasada Irana je bila uključena! Šta je bilo upakovano u taj aluminij?! Koliko mi znamo,ništa,ali taj aluminij služi za konstrukciju nuklearnog oružja! Dodiku sam to rekao,on nije znao!

Je li državna tajna izlazak Oružanih snaga BiH na granicu sa Srbijom? Dodiku sam rekao da će ga okolnosti natjerati da vojska izađe na granicu BiH i Srbije! SDS je genocidna stranka! SDS je stvorio Karadžića i Mladića,gori su od Dodika!

Šta,mi treba više da volimo Šarovića iz SDS-a nego Dodika koji je trasirao put BiH u NATO! Dodik i SDA su glavni partneri! Izetbegović i Dodik se svađaju javno a dogovaraju tajno,nemaju meni šta fakturisati! Šarović laže i pravi se budala! SDA je kreator izbora članova CIK-a a SDA njihov megafon! Ostajemo u koaliciji i vlasti dok korona traje,onda ćemo preispitati odluku! Možda ja odlučujem o vladama kantona Sarajevo,TK…Rekao sam Bakiru:nećemo se više igrati istih igara! SDA je pokrala prošle izbore sa SNSD a sada će ukrasti sa SDS-om! Kako Vi,ministar sigurnosti i partner u koaliciji niste znali šta će se desiti u Parlamentu? Bio sam na terenu…Ali,nisu znali ni Dodik ni Čović? Pesimista sam,neću ostati ministar sigurnosti…Vi ste,Radončiću,mazohista! Rekli su mi da ne idem u vlast sa Bakirom jer će me ponovo uhapsiti…ja se ne svetim,Bog ravna račune,evo ja nisam dao Perici Staniću da ostane direktor SIPA-e! Sa Sekom se čujem zbog korone…Čampare? Jesu li vas oni uhapsili ili po Bakirovom nalogu? Čampara je prešao neke linije,on je ratni deserter a Dubravko je zapečatio karijeru! Naši građani u izolaciji a migranti lutaju sami,moramo ih maknuti sa ulica! Vaš ministar,Jusko,je rekao da će kupiti helikopter? Neka ga kupi iz svog džepa! Ko god uđe u BiH ,mora u šator 15 dana! Migranti se svi predstavljaju kao Muhamed Ali Sallah!

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79