Radović: Dosta je – Hoćemo bolju i pravdeniju Republiku Srpsku (UŽIVO)

– Ovakvu Republiku Srpsku u kojoj je rekordna zaduženost, u kojoj je narod doveden do prosjačkog štaba i najvećeg stepena korupcije, gašenja slobode medija, nestanka prava i pravde. narode hoćemo im dozvoliti da nastave ovako. Dosta je više”, kazao je zamjenik SDS Milan Radović.

On je rekao da nedamo BN televiziju. Mi hoćemo Republiku Srpsku bolju i pravedniju u kojoj ljudi mogu normalno da žive od plodova svoga rada, u kojoj penzioneri primaju dostojne penzije, borci i druge kategorije boračke populacije imaju veća prava i primanja- kazao je Radović.

Za Republiku Srpsku u kojoj ne treba partijska knjižica SNSD-a da dobijete posao…u kojoj ne trebate biti kum, brat ili član porodice…,kazao je Radović.

Slobodna Banjaluka za slobodnu Republiku Srpsku – kazao je predsjednik PDP Branislab Borenović.

– Sa narodom ćemo pobijediti ovaj režim i bićemo slobodna zemlja, poručio je Borenović, navodeći da je dosta više ove vlasti i da će u narednih godinu dana otjerati nenarodni režim. Za godinu dana je dan odluke, kazao je Borenović.

U organizaciji više opozicionih stranaka na banjalučkom Trgu Krajine treba da počne protest građana protiv svih negativnih pojava u društvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79