Raja sa biroa prozvala Kenana Magodu: Koje plate si se odrekao u decembru? Zastupničke, turističke ili predsjednika UO Rukometnog saveza

“Raja sa biroa” popularna Facebook stranica danas je objavila dva statusa u kojem su prozvali Kenana Magodu, direktora Turističke zajednice Kantona Sarajevo, predsjednika Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine i zastupnika SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo.

Istovremeno obavlja sve ove funkcije, pa su ga “Raja sa biroa” ironično pitala koje plate se odrekao.

“Kenan Magoda, koje plati se se odrekao bar u decembru? Zastupničke, turističke ili ove predsjednika Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH? A o zapošljavanjima partijskih jarana ćemo kasnije. Ne zaboravite botove aktivirati!”, napisali su na FB stranici.

Nedugo nakon toga su se osvrnuli na njegovu izjavu da apelira na roditelje da prestanu cugati i pušiti kako bi poslali dijete na skijanje.

“Ne pušite, ne pijte, ne drogirajte se i za 300 KM ćete odvesti dijete da skija. Zar nam je potrebno 300 KM da se ode na jedan dan skijati? Za više dana već je potrebno više puta dati 300 KM”, napisali su iz “Raje sa biroa”.

Brzo im je Magoda u komentarima odgovorio kako se odrekao paušala u Skupštini Kantona Sarajevo i da nema nikakvih primanja iz Rukometnog saveza BiH.

Raja sa biroa su mu odgovorila kako mu je Nijazeta brzo izdala dokument, i to prvi u knjizi protokola za ovu godinu.

Kenan Magoda: Kuckate negativne komentare o koncertu Dubioze, a ne znate ni vlastiti rođendan organizovat

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79