Ramazanski bajram predstavlja posebnu radost i nadu

Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini želim da predstojeći Bajram provedu u dobrom zdravlju, miru, sreći i blagostanju sa svojim porodicama, te da ovu radost tradicionalno podijele sa svojim prijateljima i komšijama

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je čestitku muslimanima u povodu Ramazanskog bajrama.

– Protekli mjesec ramazan muslimani u Bosni i Hercegovini proveli su atmosferi predanosti Bogu i molitvi za dobrobit svih ljudi. Otvarajući svoje domove jedni drugima i svim dobronamjernim ljudima, pozivali su na mir, zajedništvo i međusobno uvažavanje i poštovanje – naveo je Izetbegović.

Dodao je da stoga ramazanski bajram predstavlja posebnu radost i nadu da će posvećenost i odricanje rezultirati nagradom i dobrom.

– Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini želim da predstojeći Bajram provedu u dobrom zdravlju, miru, sreći i blagostanju sa svojim porodicama, te da ovu radost tradicionalno podijele sa svojim prijateljima i komšijama. Posebno Ramazanski bajram želim čestitati prognanim, bolesnim i nemoćnim, te bošnjačkoj dijaspori u svijetu. Bajram šerif mubarek olsun – ističe se u čestitki koju je u povodu Ramazanskog bajrama uputio predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH prenosi Faktor.

Čestitka Milorada Dodika: Bajram dočekajte u dobrom zdravlju, radosti i blagostanju

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79