Ramiz Zmaj ostao sam. Raspao se popularni trio. “Prevareni smo, uzimao je sebi 90%”

Ramiz iz Živinica poznatiji kao Zmaj jedan od najgledanijih humorista u regionu, kojeg prate i gledaju milioni ljudi, opet je izgubio svoje prijatelje. Raspao se popularni trio.

Hiljade youtube pratilaca poznatog humoriste Ramiza Zmaja ovih dana se pita šta se to dešava na tom kanalu zašto više nema Čipeta i Kreze? Čipe i Krezo su bili pogonsko gorivo tog kanala koji bez njih više nije isti.

Ovim putem vam donosimo ekskluzivu vezanu za ovaj događaj. Naime u razgovoru sa Čipetom rečeno nam je da su on i Krezo od Ramiza izvarani te da je čak i slučaj u kojem je navodno Ramiz bio prevaren od AK Pashe njegovog bivšeg kolege također isceniran.

U razgovoru sa Čipetom on kaže da je prvobitni dogovor između njega i Kreze sa jedne strane i Ramiza Begovića sa druge strane bio taj da njima dvojici ide po 20 posto zarade a 60 posto ide Ramizu. Ramiz taj dogovor nije ispoštovao nego je u svu tu priču uveo i svoju kćerku, sina i zeta te da je čipetu i Krezi smanjio prvobitni dogovor da bi finansirao ostale članove svoje porodice.

To je dovelo do raskola u timu i do toga da su čipe i Krezo odustali od snimanja sa Ramizom jer nisu htjeli da rade za ništa, a kako je i sama ramizova supruga rekla “Više ja volim svojoj djeci nego vama” govori to da nije bila ni svjesna kakve su karike na Youtube kanalu predstavljali Krezo i Čipe. Time što je u cijelu priču ubacio svoju kćerku Amilu i sina Armina te zeta i druge osobe Ramiz je otjerao ostale članove tima, a prema saznanjima mnogi sponzori su mu otkazali sponzorstvo jer je njegov sin počeo da od istih traži previše novca. Ramizova kćerka Amila koja je postala PR počela je biti previše arogantna u svojim E-mail komunikacijama i manipulacijama.

Ko god je odbio da radi onako kako mu kažu članovi porodice Begović, a sponzor je iste njemu su reklame na youtube kanalu Ramiza Zmaja bile ekspresno ukinute. To znači da je Ramiz i prekršio zakon jer je uzimao novac a nije ispoštovao ugovoreno do kraja. Novac je Ramizu uplaćivan na ime njegove supruge Bahire tako da se njegovo ime ne veže za transakcije. Lijepo odrađeno.

Bahira je prvo imala Bankovni račun u Sberbanci ali pošto su mnoge EU zemlje toj banci postavile sankcije dotična je onda otvorila načun u Reiffeisen banci.

U nastavku pogledajte neke od transakcija na ime Bahre za koje nisu plaćeni porezi poreznoj upravi BiH. Ovo su samo transakcije od osoba za reklamiranje na Youtube kanalu, a ne zarada od Youtuba koja je također išla na ime Bahre.

Ovo su samo neke od transakcija u manjim iznosima za mjesečno reklamiranje, a bilo ih je u iznosima i po nekoliko stotina eura što ćemo naknadno objaviti.

U nastavku pogledajte razgovor sa Zikretom Haličevićem Čipetom koji nam je dao ekspresnu dozvolu da razgovor uključimo u ovu ekskluzivnu vijest na BiHnews.info

Javnosti su se obratili i čipe i krezo koji su potvrdili ovu vijest!

Nedugo zatim, odgovorio je i Ramiz Zmaj

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79