Ramizu iz Sarajeva potrebna pomoć dobrih ljudi: “Hvala vam u ime moje djece”

U redakciju našeg portala stigao je apel za pomoć 34-godišnjeg oca troje malodobne djece iz Sarajeva Ramiza Javoraša.

Kako nam je napisao, u sedmom mjesecu prošle godine doživio je srčani udar prilikom čega mu je znatno pogoršano zdravlje. Sa dva ugrađena stenta za život i zdravlje srca Ramiz je primoran obratiti se javnosti za pomoć.

Nakon narušenog zdravlja izazvanog srčanim udarom proglašen je 100 postotnim invalidom, a nedugo nakon ugradnje stentova dogodio se i drugi udar te je rad srca pao na 14% gdje su ljekari ustanovili da mora na transplataciju srca.

Da bi ostao u životu, navodi se u pismu, mora ugraditi Implantabilni kardioverter-defibrilator (ICD), uređaj za rad srca koji košta 20 000KM gdje bi država pokrila 13 000KM a ostatak Ramiz mora da prikupi.

Kao što nam u pismu dalje navodi svaki dna je sve teže a brine ga i to što je, kako kaže, na mislost i nemilost od strane zdravstva piše Ilijaš.net

Za sve informacije Ramiza možete kontaktirati na broj 062-194-555, a svi koji žele da pomognu mogu to uraditi i novčanom uplatom na Ramizov račun otvoren u BBI Banci broj ŽIRO računa 141 310 1310412 247.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79