Ramo Isak pozvao sve građane koji cijene njegov lik i djelo da glasaju za Snagu naroda

Ramo Isak pozvao sve građane koji cijene njegov lik i djelo da glasaju za Snagu naroda


U Sarajevu je danas održana konferencija za medije Kantonalne organizacije stranke Snaga Naroda Sarajevo.

Prisutnima se obratio predsjednik stranke i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Ramo Isak koji je predstavio liste kandidata za općinska vijeća u svih devet općina u Kantonu Sarajevo.

Istakao je kako je posebno ponosan na strukturu kandidatskih lista na kojima se nalaze prije svega časni i pošteni ljudi, raznih profesija i kvalifikacija te veliki broj žena i mladih.

Pozvao je sve građane koji poštuju njegov lik i djelo i cijene dosadašnje postignute rezultate na poziciji ministra MUP-a Fedreacije BiH da izađu na izbore, glasaju i podrže kandidate na listama stranke Snaga Naroda.

Vedran Dodik, nosilac liste za Općinsko vijeće Stari Grad, obratio se uime Kantonalnog odbora Snage Naroda Sarajevo, na čijem je čelu te istakao značaj predstojećih izbora s naglaskom na četiri gradske općine koje čine Grad Sarajevo.

Cilj stranke je da postigne takav rezultat da iz svih gradskih općina budu delegirani vijećnici u Gradsko vijeće Grada Sarajeva, koji će predložiti i birati budućeg gradonačelnika glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Ispred svih pripadnica ljepšeg spola obratila se Emina Gagula, kandidatkinja za Općinsko vijeće Ilidža, ističući da su upravo žene nosioci lista za općinska vijeća u čak tri općine Novo Sarajevo, Hadžići i Vogošća.

Programske ciljeve za svoje općine prezentovali su i Denis Đogić iz Općine Novi Grad te Muamer Gilić iz Općine Ilidža.

.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija