Ramo Isak progovorio o incidentu na pumpi: “Ko je bio nasilan prema Rusmiru i uzeo mu telefon?”

Ramo Isak progovorio o incidentu na pumpi: “Ko je bio nasilan prema Rusmiru i uzeo mu telefon?”


Tokom prošle godine dogodio se incident na benzinskoj pumpi u Zenici u kojem su učestvovali članovi porodice Rame Isaka i još jedan muškarac.

Kako se tvrdi iz izvora, čak je pokrenut i disciplinski postupak protiv dva policajca jer nisu poduzela ništa u ovom slučaju.

Da li je tačno da se u MUP-u ZDK vodi istraga protiv dva policajaca koji nisu ništa poduzeli protiv Vas jer ste navodno pretukli čovjeka na Hifa pumpi u Zenici? – postavila je pitanje Emela Burdžović na Klix podcastu ministru Rami Isaku.

“Nije tačno, Ne znam da se vodi protiv bilo koga bilo šta. Ni skim ja nisam imao incident.

Niste nikog napali na pumpi?

Pa nisam ja siledžija kao ovaj što ste ga maloprije spominjali, nemojte molim vas. Nije tačan izvor daj, nemam ja nit sam imao bilo s kim ikakve probleme. Nit imam potrebe da imam bilo kakve probleme.

Tvrdite mi da nema istrage protiv dva policajca?

Ja ne znam da li neko nekog istražuje. Protiv mene nije mogao niko ništa poduzeti jer ja nikad ništa nisam radio. Bio je kod pumpe jedan incident kada je jedan dečko malo izvrijeđao mene i sina i istrgo mu telefon. Policija je došla i protiv tog momka pokrenula postupak.

Pošto je taj momak sa svojim ocem došao da se izvine, jednostavno čovjek je došao da se izvine. Sad jel bio pod dejstvom alkohola ili drugih supstanci ne bih ulazio u to.

On napao vašeg sina, a vi niste reagovali? I naša priča tako kađe, da je neko napao vašeg sina Rusmira i da ste onda vi bili nasilni prema njemu?

Nisam. To je netačna informacija. Protiv tog lica je pokrenut postupak, u mene je sin povukao na sudu prijavu. Šta će, dođe sin izvine se, može se napraviti greška, jedan telefon nije bitan, sami ste rekli da imam imovine, jedan telefon sigurno ne pravi problem.

Dakle ništa od ovog nije tačno?

Ja kako znam nije tačno. Da neko protiv mene nešto vodi, valjda bi me trebao obavijestiti. Da sam bio nasilan, valjda bih ja znao to. – izjavio je Ramo Isak u gostovanju u Kliksovom studiju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija