Ramo Isak: Spriječio sam građanski rat u BiH, Dodik se boji Bošnjaka koje ja predvodim

Ramo Isak: Spriječio sam građanski rat u BiH, Dodik se boji Bošnjaka koje ja predvodim


Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH i predsjednik stranke Snaga Naroda, sinoć je na predizbornom skupu u Gorici kod Zenice rekao kako je s “grupom ljudi” spriječio da dođe do izbijanja građanskog rata u BiH.

“Prije nekih sedam mjeseci malo je falilo da dođe do građanskog rata i svi oni koji sada obilaze mjesne zajednice i truju vas protiv vaših komšija, u tom momentu su pripremali svoju djecu da bježe iz Bosne i Hercegovine. Vjerujte mi, oni su uzimali karte da bježe iz Bosne i Hercegovine jer su mislili da će se desiti građanski rat i da je to neizbježno”, rekao je Isak.

Dodao je da su tada “on i tim ljudi sagledali stanje i vidjeli da mogu odgovoriti svim izazovima, te su stali na liniju Miloradu Dodiku”.

“Rekli smo mu: “Stani, Milorade, ne možeš tako, nećemo ti dati da podijeliš Bosnu i Hercegovinu” – kazao je Isak, dodavši kako je “Dodik nakon toga naglo promijenio ponašanje”.

Dodao je kako “Dodika sada nema ni na mapi”, a nakon što je “shvatio da u Bosni i Hercegovini ima nas koji se ne bojimo, patriota koji se nisu prodali”.

“Nedavno kaže na jednom druženju u Laktašima “ne bojim se ja Amerikanaca, ja se bojim onih Bošnjaka, Bosanaca koje predvodi i kojima upravlja Ramo Isak. Oni su spremni čitavu Bosnu i Hercegovinu da oslobode, s njima se ne smijemo zezati””, citirao je lider Snage naroda navodnu izjavu Milorada Dodika.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija