Range Roverom više puta udario u stub radara u namjeri da ga ošteti

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska u četvrtak su lišili slobode osobu M. J. za koju se sumnja da je 13. avgusta terenskim vozilom Range Rover više puta udarila u stub stacionarnog radarskog sistema na putnom pravcu Banjaluka – Bronzani Majdan u namjeri da ga ošteti.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su izvršili uviđaj na vozilu Range Rover, za koje se sumnja da je lice koristilo prilikom oštećenja stacionarnog radara, gdje su evidentirani tragovi oštećenja”, saopšteno je iz MUP-a RS. Nad M. J. je izvršena kriminalistička obrada i osoba je otpuštena iz službenih prostorija.

“O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, te naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje u cilju dokumentovanja navedenog krivičnog djela”, dodaje se u saopštenju iz MUP-a RS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79