Raspisana crvena potjernica za vođom škaljarskog klana

Za navodnim vođom “škaljarskog klana Jovanom Vukotićem (41) iz Kotora raspisana je međunarodna potjernica zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i podstrekavao na ubistva, piše “Pobjeda”.

„Ministarstvo pravde je na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici i rešenja Osnovnog suda u Kotoru izdalo saglasnosti za raspisivanje međunarodne potjernice za Jovanom Vukotićem iz Kotora“, potvrđeno je crnogorskim medijima.

Prije deset dana policija je prema nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pretresla objekte u vlasništvu Vukotića u Podgorici, Kotoru i na Cetinju. Tada su operativno došli do saznanja da je dvije sedmice ranije napustio Crnu Goru.

Istražitelji su tada imali saznanja da je Vukotić bio u kontaktu sa članovima kriminalne grupe koja je planirala likvidaciju srpskih državljana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79