Rasvijetljeno ubistvo Strahinje Stojanovića, u toku raspisivanje međunarodne potjernice

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović pohvalio je pripadnike policije koji su, kako je rekao, rasvijetlili ubistvo koje se dogodilo 13. septembra ove godine u Novom Beogradu.

Srbijanski mediji podsjećaju da je riječ o ubistvu Strahinje Stojanovića.

Stojanović je ubijen prošle sedmice u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije.

On je preminuo ubrzo nakon eksplozije, a ona nije zadobila teže povrede.

– Ozbiljnim i dobrim radom, pripadnici policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uspjeli su identificirati izvršioca ovog krivičnog djela i prikupiti dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave – rekao je Stefanović.

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne potjernice.

Ministar se zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspjeli da rasvijetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79