Razbojnici u Sarajevu opljačkali dvije kladionice: Premier i Lutriju BiH

Jučer u 14,32 sati, obaviještena je Druga PU da su u ulici Hakije Kulenovića, općina Centar Sarajevo, dva maskirana razbojnika opljačkala uposlenicu Lutrije BiH.

Tom prilikom ukrali su određenu sumu novca, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Sinoć u 20,45 sati, obaviještena je Peta PU da je u ulici Hrasnička cesta, općina Ilidža, maskirani razbojnik opljačkao uposlenicu u sportskoj kladionici Premier.

Razbojnik je uz prijetnju nožem, ukrao određenu sumu novca, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79