Razbojništva u Sarajevu, opljačkana benzinska pumpa i prodavnica

Jučer u 4,30 sati, obaviještena je Četvrta PU da je u ulici Safeta Zajke, općina Novi Grad Sarajevo, opljačkana benzinska pumpa Gazprom.

Razbojnik je uposlenicima prijetio oštrim predmetom, ukrao određenu sumu novca i cigareta, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79