Razočarani Amir Hadžić: Kako ga je ,,prijatelj” prevario za 5.000 eura na humanitarnom lajvu!

Amir Hadžić, jedan od najpopularnijih Youtubera iz Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana snimao je humanitarni video u kojem se njegovom prijatelju skupljao novac za terapije, na koje je navodno morao ići povodom teškog oboljenja.

Od ranije poznat kao kreator mnogih humanitarnih akcija, Hadžić je prihvatio da pomogne svome prijatelju, te svojim pratiocima na društvenim mrežama objasnio situaciju i najavio ,,lajv”.

Navedeni ,,lajv” se dogodio, sredstva u rekordnom vremenu skupljena, te se sa ovim humanitarni dio rada trebao završiti uspješno, kao i mnoge druge priče do sada.

Ipak, Hadžić je danas na svom Facebook profilu objasnio kako je on prevaren, te da je sva priča izmišljena od strane njegovog prijatelja, zbog čega ima prijetnju tužbe od strane medicinske institucije u kojoj se prijatelj navodno trebao liječiti.

U nastavku pročitajte status Amira Hadžića, te video koji je danas objavio na svom YouTube kanalu.

Ne znam… Blehnem u ovu tastaturu i razmišljam kako da počnem. Iako uopšte nije važno kako ću početi, kada svejedno moram…

Gepostet von Amir Hadžić am Mittwoch, 15. Juli 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79