Reis Sjeverne Makedonije voli mlade: Vjenčao se sa 50 godina mlađom, pa ekspresno smijenjen

Rijaset Islamske vjerske zajednice u Sjevernoj Makedoniji saopštio je da je danas na vanredne sjednici smijenio reisa Sulejmana Redžepija, predsjednika te islamske zajednice

Gostivarski muftija Šakir Fetahu je izjavio da je Redžepi smijenjen glasovima dvotrećinske većine članova Rijaseta i da će do izbora novog reisa on obavljati tu funkciju, objavili su mediji u Sjevernoj Makedoniji.

Reis Sulejman Rexhepi od jučer je u centru pažnje makedonske javnosti nakon što su albanski mediji prenijeli da se oženio sa 50 godina mlađom izabranicom.

Njemu je jučer bio bajram i u privatnom životu, oženio se sa je Eminom Jetishi (24), koja je potpredsednica podružnice DUI u Studenićani i ima ćerku iz prethodnog braka, navodi skopje24.mk.

recepi

Reis Suleiman Rexhepi (74) izgubio je suprugu prije četiri godine. Albanski mediji tražili su juče detalje proslave, ali on je tražio da poštuju njegovu privatnost prenosi Depo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79