Renault party u Sarajevu! (FOTO)

U Sarajevu je održan Renault Party na trgu ispred Vijećnice pod pokroviteljstvom ovlaštenog zastupnika Renault vozila u Bosni i Hercegovini, kompanije Guma M.

Na trgu su pored novih Renault i Dacia vozila, bila izložena i vozila članova „RFC Bosna i Hercegovina“koji su ovu priliku iskoristili za druženje i prezentaciju svog Udruženja. Čak ni tmurno i kišovito vrijeme nije spriječilo ljubitelje Renault vozila da se okupe na Renault Partyju na trgu ispred Vijećnice.

Renault vozila različitih generacija su našla svoje mjesto na trgu i plijenila pažnju posjetitelja, a posebnu pažnju je privlačio Renault 4 u kabrio izvedbi koji je starije posjetitelje vratio u neka druga vremena i probudio nostalgiju, a kod mlađih naraštaja izazvao divljenje. Guma M je ovom prilikom promovisala neke od najpopularnijih modela iz Renault i Dacia game.

Tako su posjetitelji imali priliku da upoznaju aktuelnu generaciju modela Megane, Clio, Captur, Kadjar, kao i potpuno novo dostavno vozilo u ponudi, Renault Express. Za sve zainteresovane, na raspolaganju su bila i testna vozila, te su potencijalni kupci mogli osjetiti sve čari novih Renault vozila prije konačne odluke o kupovini, ili pak jednostavno upoznati sve mogućnosti koje nude Renault vozila.

U okviru današnjeg eventa učesnici takmičarskog dijela su se takmičili za priznanja u različitim kategorijama, a naši članovi su osvojili priznanja u kategorijama:-Najstarije vozilo: Renault 4 Cabrio, (Adnan Malićbegović);-Najatraktivnije vozilo: Renault 4 Cabrio (Adnan Malićbegović);-Best of show: Renault Megane 2 (Riad Ćosić-prijavljen ispred RTSarajevo);Do kraja godine, RFC Bosna i Hercegovina,planirarealizaciju projekata i ostvarivanje planiranihciljeva kako bi omasovili članstvo i uvezali ljubitelje Renaultaširom Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79