Roditelji prijavili otmicu dječaka na Ilidži: Policija ga pronašla na Kobiljači kod Kiseljaka

Policija je reagirala munjevito te su dignute brojne patrole, a slučaj istrage preuzeli su istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije

Roditelji desetogodišnjeg dječaka jučer su prijavili sarajevskoj policiji da je njihov sin otet na području općine Ilidža, saznaje Avaz.

Policija je reagirala munjevito te su dignute brojne patrole, a slučaj istrage preuzeli su istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije.

– U cilju zaštite interesa djeteta i rasvjetljavanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj u ovom trenutku ne možemo davati informacije – rečeno nam je o ovom slučaju iz MUP- a KS.

Neslužbeno se saznaje da je policija zaprimila prijavu o otmici i intenzivno se radi na rasvjetljavanju svih okolnosti, provjeri navoda prijave i drugih informacija kojima raspolažu operativci.

Navodno je dijete ubačeno u bijeli kombi, na svu sreću je pronađeno bez povreda i znakova zlostavljanja na Kobiljači u općini Kiseljak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79