Rusi opkolili grad na jugu od 300.000 ljudi, na sjeveru ubili 70 vojnika, konvoj blizu Kijeva

Rusi opkolili grad na jugu od 300.000 ljudi, na sjeveru ubili 70 vojnika, konvoj blizu Kijeva


Rusko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u ponedjeljak da će oni koji isporučuju smrtonosno oružje Ukrajini snositi odgovornost ako ono bude korišteno tijekom ruske vojne operacije u toj zemlji

(VIDEO) Harkiv pod opsadom: Silovit zračni udar na glavni trg

ŠESTI je dan ruske invazije na Ukrajinu.

Jučer je na bjeloruskoj granici započeli održana prva runda pregovora ruske i ukrajinske delegacije i dogovoren je njihov nastavak na granici Poljske i Ukrajine. Detalji pregovora nisu poznati.Dok su pregovori počinjali, trajao je ruski napad na Harkiv u kojem je, kako je rekao gradonačelnik tog grada, ubijeno devet civila, među njima troje djece.

LJUDE koji žive kod najistočnije točke Poljske jutros je probudio raketni napad izveden u blizini ukrajinskog grada Volodimira, koji se nalazi manje od 15 kilometara od granice. Radi se o dosad najbližem napadu poljskoj granici.

Tri eksplozije “koje su zatresle prozore” čule su se oko 6:30 ujutro, ispričao je za portal Notes from Poland muškarac koji živi nekoliko kilometara od granice. Eksplozije su se navodno čule i u gradu Hrubieszowu.

“Ne zna hoću li večeras zaspati”

Ljudi koji su nakon napada prešli granicu javljaju da su, dok su čekali u redu za prelazak, vidjeli kako se nakon napada diže stup dima.

“Eksplozije su me probudile, još uvijek se bojim”, rekao je za potrtal Virtualna Poljska vlasnik lokalnog agroturističkog apartmana. “Ne znam hoću li večeras zaspati”, dodao je.

“Ovo je šok, nismo očekivali da će se dogoditi tako nizu nas”, rekao je načelnik sela Korzowe, koje se nalazi nedaleko od granice.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija