Rusmir Isak ručao sa zatvorenicima kako bi provjerio kvalitet hrane

Danas je direktor KPZ Zenica Rusmir Isak odlučio provjeriti kvalitet hrane u instituciji koju vodi.

Zbog toga je morao zajedno ručati sa zatvorenicima.

“U Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Zenica, inače zatvoru s reputacijom jednog od najpoznatijih na Balkanu i jedinom zatvorenog tipa u Federaciji BiH, danas je Rusmir Isak, direktor Zavoda, odlučio kroz zajednički ručak s osuđenicima lično provjeriti kvalitetu hrane.

Ovaj gest naišao je na oduševljene osuđenika, a ovom prilikom direktor Isak uvjerio se da i ovaj dio Zavoda, baš kao i cjelokupan zatvor, funkcioniše u najboljem redu.

Osim osuđenika, na ovu potpuno novu praksu i pristup u vođenju ovako važne ustanove ostali su fascinirani i zaposleni u KPZ Zenica, koji su pozdravili svakodnevne inovacije direktora Isaka”, rečeno je iz KPZ Zenica.

@kpzzenicaofficial Ručak direktora sa osuđenicima u jednom od najpoznatijih zatvora na Balkanu #KPZZenica #fyp #Bosna #Zatvor #Viral #RusmirIsak #Zeničkizatvor #zenica ♬ original sound – KPZ Zenica

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79