Ružna slika: Socijaldemokrati BiH po Zenici bacali letke iz aviona, tvrde da su biorazgradivi

Socijaldemokrati Bosne i Hercegovine danas su u Zenici bacanjem letaka iz aviona poslali “rješenje s neba” građanima Zenice koji će na predstojećim izborima birati i kandidata za gradonačelnika kojeg oni podržavaju, a sve to završeno je onečišćenim parkovima i ulicama.

“Neodlučni ste? Prava rješenja nam nekada doslovice ‘padaju s neba'… 11.00 sati”, poruka je koja je osvanula na Facebook stranici SD BiH Zenica, a samo nekoliko minuta poslije iznad Zenice je preletio avion iz kojeg je bačeno hiljade letaka s porukom za koga građani Zenice treba da glasaju.

Međutim, veliki dio letaka završio je na zgradama, ulicama, zelenim parkovima što je stvorilo veoma ružnu sliku zaprljanog grada o čemu svjedoče i fotografije koje su načinili slučajni prolaznici.

Iako na letku stoji poruka da je biorazgradiv te da su pribavili sve zakonske dozvole, uprljani parkovi i ulice Zenice nakon predizbornog poteza SDBiH sigurno nisu nešto što građani žele vidjeti, prenosi Klix.

Bili biorazgradivili ili ne, neko će ih morati počistiti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79