S dva promila u krvi pucao na brata pa se zabarikadirao u kuću

Nakon kraćeg vremena na mjesto događaja izišli su policijski službenici Specijalne policije MUP-a ŽZH kojima se I. J. (54), nakon kraćeg pregovaranja, predao te je priveden u službene prostorije PU Posušje,

Prava talačka kriza odvijala se u subotu u naselju Zagorje kod Posušja, potvrdio je MUP ŽZH. U navedenom naselju, stoji u izvještaju policije, došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane mještanina I. J. (54), koji je uputio ozbiljne prijetnje svome bratu (60).

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PU Posušje koji su utvrdili da se I. J. (54) zabarikadirao u obiteljsku kuću te je isti odbijao kontaktirati s policijskim službenicima.

Nakon kraćeg vremena na mjesto događaja izišli su policijski službenici Specijalne policije MUP-a ŽZH kojima se I. J. (54), nakon kraćeg pregovaranja, predao te je priveden u službene prostorije PU Posušje, Izvršenim alkotestiranjem kod I. J. (54) očitana je koncetracija alkohola u dahu od 1,95 g/kg nakon čega je isti lišen slobode, navode iz MUP-a.

Policijski službenici PU Posušje će izvršiti kriminalističku obradu nad I. J. (54); također, na mjestu događaja danas će se izvršiti očevid te će biti izvršena pretraga obiteljske kuće, pratećih objekata i okućnice koje koristi I. J. (54), dodaju iz MUP-a ŽZH – za Bljesak.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79