Šabanov opjevani sin Mihajlo Šaulić postao generalni konzul u Cirihu

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, izabran je za generalnog konzula Srbije u Cirihu. Na zvaničnoj internet stranici konzulata okačena je i njegova biografija.

U njoj se navodi da je prošle godine završio master studije na Geoekonomskom fakultetu u Beogradu, a prethodno je diplomirao u Evropskoj školi ekonomije na Univerzitetu u Bakingemu u Italiji.

Piše i da je do izbora na funkciju konzula bio zamjenik direktora Sektora za razvoj i informacione tehnologije u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, a bio je i savjetnik direktora u RFZO.

Od 2010. do 2014. bio je šef kabineta ministra za infrastrukturu i energetiku, a prethodno je u istom ministarstvu bio PR.

U njegovoj biografiji piše i da je bio pomoćnik direktora Sektora za marketing u kompaniji IDEA, te da poznaje engleski, njemački i italijanski jezik, piše Nova.rs.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79