Šabanov unuk će ovu poruku pamtiti cijelog života: Ova rođendanska čestitka slama srca

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, nije često govorio o sportu iako je bio vezan za njega.

Šaulićeva starija kćerka Sanela udala se za Zorana Mirkovića, sadašnjeg trenera FK Partizan, a iz prethodne veze s nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Ivanom Adžićem ima sina Luku.

Luka Adžić je, poput oca, i sam prve prave fudbalske korake napravio na Marakani i upravo je on bio posljednji kome je legendarni Šaban Šaulić uputio poruku na Instagramu čestitavši mu rođendan, prenosi Avaz.

– Ponosu moj, želim ti da mi budeš zdrav i da nastaviš svoj put ka uspjehu na svim poljima kao što si i dosad radio – s dostojanstvom, nemjerljivim talentom i ogromnim radom!Srećan rođendan, voli te tvoj deka – napisao je 17. septembra Šaulić na Instagramu povodm 20. rođendana njegovog unuka.

 

OGLASILA SE PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA: ‘UTIHNUO JE NAJLJEPŠI GLAS, NAPUSTIO NAS JE SUPRUG, OTAC, DEDA I KUM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments