Sabina Ćudić poslala poruku direktoru Saliću: Govorim o prošloj upravi

Sabina Ćudić, zastupnica Naše stranke u Parlamentu Federacije BiH, koja je prezentirala jutros fotografije vezane djece u Zavodu ”Pazarić”, pisala je direktoru ovog zavoda Redžepu Saliću.

– Direktore, obratite pažnju na ovo što govorim – govorim o odgovornosti prethodnog rukovodstva i pozivam na smjenu članova Uprave iz prošlog mandata. Radim u interesu štićenika i pomoći Zavodu. Pozivam Vas da ne vršite pritisak na uposlenike, ako imate nekih pitanja, stojim na raspolaganju – napisala je Ćudić u poruci upućenoj Saliću.

Na pres-konferenciji direktor Salić je rekao kako je objava fotografija udar i atak na čestiti rad uposlenica ovog Zavoda, prenosi Avaz.

– Te žene žive 24 sata život te djece, a ne Sabina Ćudić i ja – rekao je Salić, obraćajući se drhtavim glasom i sa suzama u očima.

Direktor Zavoda Pazarić u suzama: Ovo je atak na žene, neka Sabina Ćudić kaže od kada su slike

On je novinarima pročitao poruku koju je dobio od zastupnice Ćudić, te odgovorio:

– Poštovana, apsolutno ne vršim pritisak na uposlenike. Ljudi mene optužuju. Šaljem Vam izjavu uposlenika. Bili ste ovdje i niste nam rekli ni riječi o ovome. Smatram da ste trebali. I ja Vama stojim na raspolaganju – naveo je Salić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79