Sahrana tragično stradalog 18-godišnjaka sutra u Fojnici

Bošnjak se nalazio na zadnjem sjedištu “fiata”, kojim je upravljao I. B. (23) iz Kiseljaka, a koji je jučer rano ujutro sletio s magistralne ceste M-5 u mjestu Višnjica Polje.

Osamnaestogodišnji Ante Bošnjak, koji je tragično stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer rano ujutro dogodila u Kiseljaku, bit će sahranjen sutra na groblju Bakovići u općini Fojnica.

Mladić je jučer, i pored napora ljekara sarajevskog KCUS-a da mu spase život, preminuo u toj zdravstvenoj ustanovi.

Bošnjak se nalazio na zadnjem sjedištu “fiata”, kojim je upravljao I. B. (23) iz Kiseljaka, a koji je sletio s magistralne ceste M-5 u mjestu Višnjica Polje.

U vozilu su se osim njega nalazili i putnici N. B. (22) i N. Š. (19), oboje iz Kiseljaka.

Vozač i putnik N. B. su zbrinuti u bolnici Nova Bila gdje su im konstatovane tjelesne povrede, dok su putnici N. Š. i Bošnjak, koji je kasnije preminuo, sa teškim povredama upućeni u Univerzitetski Klinički centar Sarajevo prenosi Faktor.

 

Ujedinila ih trava! Pale vođe navijača Dinama iz Zagreba i Crvene Zvezde: Hrvat i Srbin lišeni slobode dok su u kamionu prevozili 170 kg trave

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79