Sahrana Žarka Pavlovića sutra na Palama

Sahrana Žarka Pavlovića, pratioca banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, bit će obavljena sutra u 15 sati na Palama, na groblju Bare, potvrđeno je za “Nezavisne”.

Pavlović i Krunić likvidirani su preksinoć oko 22.30 sati u sačekuši u Glamočanima kod Banje Luke.

Tom prilikom teško je povrijeđen i drugi krunićev pratilac Goran Ilić, koji je, srećom, uspio preživjeti i smješten je u UKC RS-a u Banjoj Luci.

U razmjeni vatre likvidiran je i jedan od atentatora Željko Knežević, a policija osim njega za ovo krivično djelo sumnjiči i Emilija Baldu, koji je priveden i predat Tužilaštvu, te Benedija Đukanovića koji je u bjekstvu i za njim je raspisana potjernica.

Krunić je bio vlasnik više banjalučkih firmi, među kojima i kompanije za osiguranje lica i objekata “Sector Security” i lanca pekara “Žitopeka”.

On će sutra u 13 sati biti sahranjen na porodičnom groblju u Glamočanima kod Banje Luke. Prethodno će, tačnije u 9 sati, u kongresnoj sali kompanije Sector Security u ulici Siniše Mijatovića 9 u Banjoj Luci biti održana komemoracija.

Iza Pavlovića, koji je jedno vrijeme radio i na osiguranju Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu, ostala je supruga Tatjana i maloljetni sin.

Iza Krunića su ostali supruga i četvero djece, od kojih je troje maloljetno.

 

Veliko srce je imao Slaviša Krunić: Umjesto zabave, organizovao donatorsku veče za oboljele sestre

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79