Sahranjen dječak (10) koji se utopio u bazenu, mališana ispratila porodica, učiteljica i drugari

Destogodišnji dječak B.P, koji se utopio u nedjelju u bazenu sportskog centra u Odžacima sahranjen je danas na odžačkom pravoslavnom groblju.

Na posljednji počinak mališana ispratili su majka Anica, otac Darko, baka Dragana i djeda Branko, kao i mnogi rođaci, prijatelji, komšije, prenosi Blic.

Opraštajući se od svima omiljenog dječaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je Bane odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voljeli, pišu Novosti.

– Nestašni dječak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Djeda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Volio je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali se u nedjelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti. Na poslednjem opraštanju kraj groba svoga sina ocu Darku je pozlilo, pao je u nesvijest poslije čega su mu okupljeni pritekli u pomoć.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79