Sahranjena djevojčica koju je očuh pretukao

U negotinskom selu Slatina u četvrtak je uz zvuke pjesme “Tiho noći, moje zlato spava” sahranjena trogodišnja L. F.

U domu djevojčice u negotinskoj Slatini od ranog jutra komšije su dolazile da izjavljuju saučešće i da podijele tugu sa njenim ocem Draganom.

Majci, koja se nalazi u pritvoru, ipak nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani svoje kćerke, prenose Novosti.

– Dragan nije imao ništa protiv da njegova supruga prisustvuje sahrani. Želio je samo, kako mi je kazao, da je pita kako je mogla da dozvoli da joj Zoran likvidira dijete – kaže brat oca nesretne djevojčice.

Draganov brat kaže da je Vesna i ranije varala supruga, ali da joj je on svaki put opraštao.

– Kada je prije mjesec i po dana pobjegla kod Zorana u Prahovo, Dragan je molio Vesnu da se vrati kući da bi zajedno odgajali djecu, jer sa njom, pored kćerke, ima i sina. Međutim, ona je bila izričita u tome da ne želi da se vrati – naveo je on.

Prema njenim riječima, tijelo djeteta je porodica dobila u “užasnom stanju”.

– Ručice su joj bile polomljene. Lice joj je bilo potpuno otečeno, a dio uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom djetetu – priča Draganov brat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments