Sahranjene sestre Vida i Dobrila, roditelji neutješni: Djeco moja gdje ćete, nije to vaša kuća!

Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) koje su poginule u strahovitom udesu u utorak kod Kaća sahranjene su danas na mjesnom groblju u rodnom Đurđevu.

– Djeco moja gdje ćete, nije to vaša kuća. Ne, nemojte, tu je mjesto meni i tati, a ne vama – jaukala je na sav glas neutješna majka Ružica, dok su u grobnice spuštali bijele sanduke sestara.

Na posljednji ispraćaj mladim sestrama došlo je skoro cijelo selo da ih isprati na posljednji počinak, kao i mnogobrojna rodbina, prijatelji, drugari i kolege sa posla.

Vjerenik još ne zna da je zauvijek izgubio Dobrilu

Nebo nad Đurđevom danas su parali jauci i plač za sestrama.

– Ugušila su se dva mlada života zauvijek. Uvijek su bile na neki način posebne, uvijek nasmijane, predobre. Nikada nećemo zaboraviti taj sudnji, kobni, nesretni dan, kada su otišle zajedno zauvijek i ostavile svoje roditelje, sestru i sve nas da patimo za njima – oprostila se jedna od nastavnica u penziji, ispred Osnovne škole u Đurđevu.

Na sahrani Vide i Dobrile nije bila njihova najstarija sestra Dragana, koja je pred porođajem i koja je, kako saznajemo, smještena u novosadsko porodilište, zbog straha ljekara da može doći do komplikacija.

Ni Dobrilu nije ispratio njen vjerenik Nebojša Aleksić (27) iz Mokrina, koji se i dalje nalazi u KC Vojvodine. Njegovo zdravstveno stanje je nepromijenjeno i još mu nije saopćeno da svoju vjerenicu sa kojom je živio tri godine više nikada neće vidjeti.

Podsjetimo, u ovoj strašnoj tragediji poginula je i Ljiljana Mandić (62) iz Novog Sada, koja je sahranjena na isti dan, samo na novosadskom Gradskom groblju.

Kako je utvrđeno ona je svojim automobilom “Opel merivom”, krećući se putem iz Zrenjanina ka Novom Sadu, pretjecala automobil ispred sebe, kada je naletjela direktno na automobil “Alfa romeo”, kojim je upravljao Nebojša Aleksić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79