Sahranjeni stradali učenici tehničke škole iz Gradiške

Učenici četvrtog razreda Tehničke škole iz Gradiške Davor Mijatović i Miloš Švraka, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći 4. decembra, sahranjeni su danas u prisustvu njihovih vršnjaka i velikog broja sugrađana.

Mijatović je sahranjen na gradskom groblju u Brestovčini, a Švraka na groblju u Bok Jankovcu.

Zbog njihove pogibije danas je u Gradišci proglašen Dan žalosti.

Vraćali se s treninga: U stravičnoj nesreći u BiH poginuli učenici Tehničke škole, drugari u šoku

Mijatović i Švraka poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u srijedu, 4. decembra, na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, u mjestu Vrbaška, a povrijeđena su još dva mladića.

Osamnestogodišnji Miroslav Kozomora, koji je upravljao vozilom i zadobio je teže povrede, te devetnaestogodišnji suvozač Marko Stević, lakše je povrijeđen.

Nesreća se dogodila kada su se mladići vraćali sa rekreacije u sali Osnovne škole “Mladen Stojanović” u Vrbaškoj. NJihov automobil sletio je sa kolovoza i bočnom stranom udario u drvo. Stradali mladići bili su na zadnjem sjedištu.

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79