Salić: Otkrit ću imena onih koji su otimali od usta djece i gradili vile

Redžep Salić, direktor Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine ”Pazarić”, za sutra je zakazao vanrednu konferenciju za medije na kojoj će, kako najavljuje, ukazati na brojne nepravilnosti u radu prethodnog rukovodstva Upravnog i Nadzornog odbora ove ustanove.

– Nakon pristiglih nalaza Porezne inspekcije FBiH, kao i sudskih vještaka otkrivene su ogromne nepravilnosti u radu prethodnog rukovodstva Upravnog i Nadzornog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine ”Pazarić” – kazao je Salić.

Najavio je da će ovom prilikom otkriti i imena onih za koje smatra da su “otimali od usta djece i sebi gradili vile”.

– Otkrit ću imena i prezimena ljudi koji su otimali od usta djece i omladine i gradili sebi vile. Iskreno se nadam da ćete se odazvati mom pozivu i pomoći da se naša ustanova očisti od parazita i kriminalaca koji su direktno učestvovali u pljački Zavoda, a trenutno su u upravljačkim strukturama u ovoj ustanovi – stoji u pozivu za pres-konferenciju direktora Salića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79