Samiru Selimagiću doktori poslije operacije ostavili makaze u stomaku: “Došlo je do infekcije, morali su me još tri puta otvarati”

Dvanaest godina Samir Selimagić iz Bosanske Krupe sa porodicom živio je u podrumu u mjestu Ljusina i tokom tog perioda radio je razne poslove.

No, danas Samiru život nije onakav kakav bi svi mi željeli, imao je više zdravstvenih problema koji čini se u posljednje vrijeme posebno dolaze do izražaja.

Tokom razgovora otkrivao je jedno po jedno toliko da je zvučalo nevjerovatno.

“Prvo se krenuli problemi sa vratnom kičmom. Operisan sam u Sarajevu, Mostaru, Turskoj dva puta. Od kako sam došao iz Turske hvala Bogu sa vratnom kičmom nemam nešto problema. Slagao bi kad bi rekao da nema boli, ali to je elhamdulilah kako je bilo”, kazao je Samir.

Sad ima bolove u glavi, poslao je papire nadležnim institucijama koje su ustanovile da je potrebna operacija.

Prema predračunu, samo pregled i slikanje je oko 3.000 eura plus boravak, odlazak.

Smatra da mu se sve dešava zbog posla i tereta kojeg je podnio ranije. Komisija je procijenila da se radi o 90-postotnom invalidu a na osnovu toga od države dobija nešto više od 80 KM.

Gledatelje je posebno šokirala informacija da su u njemu tokom operacije slijepog crijeva ostale makaze. Zbog svega je morao se operirati dodatno još tri puta jer je došlo do infekcije, s makaze su mu probile crijeva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79